top of page
Search

Festivāls Laba Daba ar īpašu akciju uzsāk biļešu tirdzniecību

2020.gadā festivāls notiks jau 12. reizi, no 7.augusta līdz 9.augustam. Tikai 3 nedēļas biļetes būs iegādājamas par 30,00 Eur. Pirmās biļetes, par akcijas cenu, tirdzniecībā būs no 9.decembra līdz 29.decembrim (ieskaitot). Ar 30.decembri cena mainīsies.

Biļetes nopērkamas visās Biļešu servisa klātienes tirdzniecības vietās un internetā. Šobrīd tirdzniecībā būs festivāla biļetes visām festivāla dienām. Grupu biļetes tirdzniecībā būs no maija, kad tiks izziņots vairums mūzikas grupu. Savukārt vienas dienas biļetes būs pieejamas no jūnija. Biļetes nav nepieciešams bērniem līdz 13 gadiem (ieskaitot).



Zinām, ka festivālu ir iemīļojušas ģimenes un kuplas saimes, kurām izdevīgs piedāvājums ir aktuāls jautājums. Tādēļ iesakām biļetes iegādāties savlaicīgāk, tad festivāls būs pa kabatai ikvienam un ietaupījumu varēstiet atvēlēt, piemēram, maltītēm festivāla laikā.

Aizvadītajā gadā festivāls piedzīvoja virkni svaigu vēsmu, kuras atzinīgi novērtējuši arī apmeklētāji. Piemēram: tika ieviesta depozīta glāžu sistēma, mainīti kārtības noteikumi, kas ļauj apmeklētājiem ienest savus traukus ēšanai un dzeršanai, smēķēšanas ierobežojums skatītāju zonās, un atdzimšanu piedzīvoja skaistais Ratnieku šķūnis, kurš pārtapa performances, dejas un teātra paviljonā. 2020.gadā iesāktās pārmaiņas tiks turpinātas un pilnveidotas.

Pilna programma pakāpeniski tiks izziņota gan šeit, mājas lapā, Laba Daba sociālajos tīklos.

bottom of page